Nisipuri mişcătoare

Miaa! Frumoasă temă de joacă!

Vreau să zic că m-a mişcat, amintindu-mi că mi-s expertă în mişcarea nisipului. Îl mişc cu zel, scoţându-l din tăviţa unde-l pun bipezii, indiferent dacă mai înainte de asta îmi las sau nu în el vreo amprentă lichidă sau… aromată.

8 gânduri despre „Nisipuri mişcătoare

    1. Miaa! Miaulţumesc!
      Căci da, chiar sunt! Sunt singura vrăjitoare a nisipului din apartamentul ăsta! Moş Grişka nu ştie să mişte nisipul aşa ca mine şi nici măcar nu vrea să-nveţe!
      Trebuie să recunosc însă că şi Vero mai mişcă nisipul nostru, dar ea nu-i vrăjitoare, fiindcă are nevoie de-o măturică şi de-un făraş şi, pe deasupra, mai şi strică frumoasele mele modele de pe podea punând nisipul înapoi, în tavă, sub o formă dezgustător de plată, de anostă!

      Apreciat de 1 persoană

    1. Ei, nici dl. Simon nu mai e foarte, foarte tânăr (cred că mi-ar putea fi bunic, fiindcă mămica mea, Scorpiuţa, n-are decât un an şi vreo cinci luni). E şi el din altă generaţie. Noi ăştia, adolescenţii, avem o cu totul altă viziune asupra nisipului!

      Apropo, uite ce tabelaş frumos cu vârsta noastră, a pisicilor, comparativ cu a voastră, a bipezilor, am găsit pe Pinterest!

      Apreciază

  1. Pă blogu lu Chițu încă n-ajunsesem! Sper să nu se supere că-i zic așa, prescurtat, dar îmi sună tare bine, tot e ea mai băiețoaică!
    Cum de nu-i luați nisip pisicesc?
    Noi trecem de săptămâna viitoare la cristale. Dacă e cum zice lumea, cristalele, 4 kile, se schimbă o dată pe lună.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Miao, scuze, Renata, abia acum ţi-am văzut comentariile la moderare (cred că Vero n-a făcut nişte setări aşa cum trebuia, o s-o gherăiesc).
      Bipezii nu iau cristale din alea din cauza lui Grişka. Nebunul vrea să le mănânce, şi nu-l pot păzi tot timpul ca să nu le ia în bot.

      Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.